Belysning – få dine rum belyst

Lomborg Installationsforretning har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer. ​ ​Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning.

En god belysning i boligen eller på arbejdspladsen er altafgørende for, om vi føler os tilrette i et rum. Det er en forudsætning for et produktivt arbejdsliv og et hyggeligt og behageligt hjemmeliv. ​ Derfor er det vigtigt at vælge det rette lys til hvert enkelt rum. Her kan du drage nytte af vores mangeårige erfaring og store ekspertise inden for belysning. Vi hjælper dig gerne med at vælge de helt rigtige pærer, der ikke blot giver det helt rigtige lys, men som også hjælper med at minimere det årlige energiforbrug, så du kan spare penge i længden.

Vi laver også udendørs belysning

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.
Det er ikke kun indenfor, at det rigtige lys er en nødvendighed. Med belysning på facaden, ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen behøver du ikke at rode med at få nøglen i låsen, når du kommer hjem om aftenen, eller at skulle finde lommelygten frem, hvis der skal hentes brænde i haven en vinteraften. ​ Vi kan hjælpe med intelligent belysning, der automatisk tænder og slukker, når du kommer og går, og som samtidig kan skræmme ubudne gæster væk. ​ Du er velkommen ti l at kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller mail lomborgel@gmail.com såfremt du ønsker at høre mere om mulighederne for en god og strømbesparende belysning. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​

Autoriseret installatør

Vi er din lokale elektriker og el-installatør i områderne omkring Lemvig, Struer og Vemb, og vi udfører alle typer opgaver inden for vores felt. Så skal der bygges om eller bygges til, eller er der problemer med de elektriske installationer, står vores el-installatør og elektriker til rådighed, så arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.


Jesper Nielsen

Autoriseret el-installatør

Få en el-installatør
til at tjekke dine installationer

Når du køber ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til de elektriske installationer. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. Kontakt os, så gennemgår vores elektriker dit hus og tjekker, hvordan installationerne ser ud. Kontakt din lokale el-installatør på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk og hør mere.

Kontakt os her