Skal der lys i stalden eller maskinhallen?

Hos Lomborg Installationsforretning har vi igennem mange år leveret diverse løsninger indenfor el-installationer til landbrug. 

Vi er derfor klar over, at hvis der sker et nedbrud i driften på gården, så kan det have store konsekvenser for det pågældende landbrug. Vi står derfor klar til at rykke ud og yde service på samtlige typer el-installationer.

Vi varetager alle former for el-installationer inden for landbrug, hvad end det drejer sig om gyllehåndtering, ventilation i grisestalden, eller noget helt tredje. Vi står klar til at udføre alt fra almindelige elinstallationer til reparation og renovering af større køleanlæg, samt montering af varmepumper. 

Kontakt os her

Krav til el-installationer i landbrug

Der stilles særlige krav til el installationer når det kommer til landbrug, fordi de skal fungere i et hårdt produktionsmiljø. Ydermere stilles der også krav til driftssikkerheden. Elektriske installationer i landbruget kræver altså den rigtige knowhow og viden på området for at sikre et korrekt og sikkert arbejde. Det er derfor vigtigt at vælge en el-installatør, som har erfaring med el-installationer i landbrug.

Hos Lomborg Installationsforretning ApS er vores medarbejdere ekstra uddannede i faget. Vores medarbejdere tager også løbende kurser for at holde sig opdaterede omkring den nyeste viden, teknologi og særlige krav indenfor landbrug. 

Når du lader os stå for udførelsen af dine el-installationer, er du sikret et arbejde i højeste kvalitet og et resultat, der holder i mange år frem.
 

Få den helt rigtige vejledning til el-installationen i dit landbrug

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

For at være sikker på, at du får den helt rigtig vejledning i led med el-installationen i dit landbrug anbefaler vi, at du tager os med på råd allerede fra starten af processen.

Det er vores garanti for, at du får fuldt udbytte af vores ekspertise. Med vores rådgivning og vejledning, opnår du det bedste resultat, der matcher jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte Lomborg Installationsforretning på telefon 97 81 03 61 eller e-mail info@lomborgel.dk for yderligere information omkring vores arbejde med landbrug.​