EL INSTALLATIONER TIL PRIVAT OG ERHVERV

Hos Lomborg Installationsforretning udfører vi alle former for el installationer til private kunder såvel som virksomheder, boligforeninger og kommunale institutioner.

Med mere end 100 års erfaring i faget er vores virksomhed klædt på til enhver opgave når det kommer til udførelse af diverse el installationer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vores medarbejdere er alle faglærte og ikke mindst dygtige elektrikere. Ydermere udføres diverse el installationer altid af en autoriseret el installatør.

Du er derfor altid garanteret, at når du indgår et samarbejde med os, så bliver der udført el- arbejde af højeste kvalitet. Du er også sikker på, at alt vores arbejde med el installationer bliver udført efter alle gældende lovkrav på området og ikke mindst med tanke på energibesparing.

Som en selvfølge leverer vi efter endt arbejde dokumentation af diverse tegninger, samt kvalitetssikring af el installationer, såfremt dette er et krav.

Kontakt os her

VI UDFØRER EN BRED VIFTE AF EL INSTALLATIONER

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

Vi kan være behjælpelige med en lang række af opgaver og vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med netop din el installation. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

  • ​Alle elektriske installationer i forb. med renovering og nybyggeri
  • Reparation og udskiftning af el-tavler
  • Intelligente styringer
  • Adgangskontrol
  • Sikringsanlæg
  • Levering og tilslutning af hårde hvidevarer
  • Opsætning og udskiftning af stikkontakter
  • ... og meget mere!

Står du med en opgave der ikke er på ovenstående liste, så er vi sikre på at vi også kan løse den. Uanset hvilken opgave du har, så er vores mål altid at forstå netop dine behov og hermed skabe tryghed og fuld tilfredshed. Dette er vores mål uanset hvilken løsning vi finder frem til i led med netop din el installation. Vi er først tilfredse når du er tilfreds.

Få et godt tilbud på diverse løsninger indenfor el installationer

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive. Med vores mange års erfaring ser vi os selv som værende eksperter når det omhandler opgaver omhandlende el installationer. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står med en opgave, du mener vi kan hjælpe dig med at løse.

Du kan kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller mail info@lomborgel.dk. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​