BELYSNING – FÅ DINE RUM BELYST

Hos Lomborg Installationsforretning har vi mange års erfaring i arbejdet med belysning og elektriske installationer.

Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når der skal planlægges ny belysning. Uanset om der er tale om belysning af badeværelset, køkkenet, stuen eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe. 

Ved belysning er det vigtigt at man sørger for, at der er optimale lysforhold. Uanset om der er tale om belysning i boligen eller på arbejdspladsen, så er belysningen altafgørende for, at vi føler os tilrette i et rum. En korrekt installeret belysning er en klar forudsætning for et produktivt arbejdsliv, samt et hyggeligt og behageligt hjemmeliv. Det er derfor vigtigt at vælge det rette såvel som den mest optimale belysning til hvert eneste rum. Den belysning man har på badeværelset, er ikke nødvendigvis den mest optimale løsning i for eksempel køkkenet eller stuen.

Du kan derfor drage nytte af vores mangeårige erfaring og store ekspertise inden for belysning. Vi hjælper dig gerne med at vælge de helt rigtige pærer, der ikke blot giver den helt rigtige belysning, men også hjælper med at minimere det årlige energiforbrug, så du kan spare penge i længden.

Kontakt os her

VI LAVER OGSÅ UDENDØRS BELYSNING

Det er ikke kun inden for at det er nødvendigt at have den helt rigtige belysning. Det kan være en klar fordel at kunne tænde lyset udenfor, så man undgår at komme hjem til en mørk indkørsel, så man ender med at famle i blinde. Med belysning af ens boligs facade, ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen undgår man at rode med at få nøglen i låsen når man kommer hjem en aften. Med en optimal udendørs belysning undgår også at skulle finde lommelygten frem, hvis man skal hente brænde en kold vinteraften. 

Når det kommer til udendørs belysning, findes der mange muligheder. Vi kan blandt andet være behjælpelige med intelligent belysning, der automatisk kan tænde og slukke når man tager hjemmefra og når man kommer hjem. Ydermere kan en automatisk belysning være med til at skræmme ubudne gæster væk fra ens matrikel hvis det bliver nødvendigt.

Få et godt tilbud på diverse belysninger 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud uanset om der er tale om indendørs eller udendørs belysning. Vi har mange års erfaring med belysning, så vi deler gerne ud af råd og rådgivning. Vi står klar til at fortælle jer mere om mulighederne for en god, optimal, og strømbesparende løsning i led med belysning. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​