Vi sætter lys og liv til dit køkken og bad

Lomborg Installationsforretning klarer alt el-arbejde i badeværelset og køkkenet til konkurrencedygtige priser.

Både køkken og bad er en del af de rum, der har den største koncentration af el-installationer. Derfor er det afgørende at få professionel rådgivning, når strøm til hårde hvidevarer skal dimensioneres og lys og stik placeres optimalt i både køkken og bad.

Hvis du står og skal lave nyt køkken og bad, så tag os med på råd fra start. På den måde får du de mest optimale løsninger for el, lys og varme. Ydermere mindsker du risikoen for pludselige, uforudsete ændring eller eventuelle omkostninger. 

Vi kører rundt i området Holstebro, Lemvig og Struer.

Kontakt os her

Hos Lomborg Installationsforretning har vi mange års erfaring med både renovering såvel som modernisering af diverse el-installationer i både køkken og bad. Vi bestræber os derfor altid på at levere skræddersyede løsninger, så du som kunde altid ender med en el-løsning, der passer præcis til dine drømme og behov. Vi sikrer, at alle installationer opfylder vådrumsreglementet og lever op til dine badeværelsesdrømme.

Belysning i køkken og bad

Når man skal have lavet nyt køkken og bad er belysningen utrolig vigtig. Belysningen kan være med til at bestemme hvilken form for atmosfære der skal skabes. Vi gør en stor ære i at finde ud af, hvilken form for belysning der passer ind i netop dit køkken og bad. Vi tilbyder derfor en masse forskellige løsninger og diverse installationer. På den måde er du sikret at dit køkken og bad får den helt perfekte belysning, så der kan skabes en stemningsfyldt atmosfære, som passer til dine drømme og behov.

Få en uforpligtende samtale om el installationen i dit nye køkken og bad

​Du er altid velkommen til at kontakte os for flere informationer eller en samtale om dine ønsker til installationer i dit nye køkken og bad. Vores dygtige medarbejdere er alle fagudlærte, der lægger stor vægt på at levere et ordentligt arbejde i højeste kvalitet. Det er din garanti for et kvalitetssikret, lovligt og korrekt arbejde.​ Vi kan kontaktes på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk.​