REPARATION OG SERVICE AF DIVERSE TEKNISKE ANLÆG

Lomborg installationsforretning er din lokale totalleverandør indenfor reparation og service af diverse elektriske installationer. Vi står også for fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

​Er hjemmets relæ slået fra, eller trænger det til en udskiftning? Skal virksomhedens intelligente styringer have deres årlige tjek? Er opvaskemaskinen i kantinen stået af midt i frokostpausen? Virker lyssensoren i garagen pludselig ikke? Eller står du med et helt andet problem?

Kontakt os her

Vi klar til at udføre både reparation og service af din el installation. Vi har over 100 års erfaring med både reparation og service indenfor faget, og vi har efterhånden ydet reparation og service på de fleste el-installationer. Hos Lomborg Installationsforretning ApS ved vi derfor, at der kan være mange forskellige elektriske installationer, der med tiden kan have brug for, at der bliver foretaget reparation og service.

Vi står derfor altid klar til at være behjælpelige med udførelse, råd og vejledning i led med reparation og service af dine el installationer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi udfører alle former for reparation og service, samt vedligeholdelse af dine el-installationer og tekniske anlæg.

Få et uforpligtende tilbud på reparation og service af elektriske installationer

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på vores reparation og service. Vi udfører service og reparation på elektriske installationer i områderne omkring Lemvig, Vemb og Struer, og vi rykker ud samme dag, således du ikke skal lide store gener på grund af, at installationerne ikke virker.

Med mere end 100 års erfaring i faget er vores virksomhed klædt på til enhver opgave i faget. Vores dygtige medarbejdere er alle fagudlærte, der lægger stor vægt på at levere et ordentligt arbejde i højeste kvalitet. Det er din garanti for et kvalitetssikret, lovligt og korrekt arbejde i led med reparation og service.​ 
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail info@lomborgel.dk​, hvis du har brug for professionel og kompetent el-service.