LEVERING OG MONTERING AF HVIDEVARER 

Skal du have nye hvidevarer Skal du have nye hvidevarer og mangler du hjælp til at få dem monteret? 

Så tag Lomborg Installationsforretning med på råd – Vi er din totalleverandør af hårde hvidevarer. Hos Lomborg Installationsforretning tilbyder vi montering af hvidevarer til vores kunder i Lemvig, Holstebro og Struer omegn. Vores installationsforretning har over 100 års erfaring indenfor faget. Vi er derfor sikre på, at vi til enhver tid kan hjælpe dig i led med montering af dine hvidevarer

Bestil hvidevarer

Kontakt os her

Lad en professionel installationsforretning stå for monteringen

Hos Lomborg Installationsforretning har vi gennem mange år specialiseret os i hårde hvidevarer, og vi kan stå for hele pakken med rådgivning, levering, montering og efterfølgende service.

Vi er medlem af El Salg og kan derfor levere og montere alle hårde hvidevarer fra deres kartotek, hvad enten det drejer sig om et køleskab, en opvaskemaskine, en emhætte, en tørretumbler eller anden form for hårde hvidevarer. Vores professionelle elinstallatører står altid klar til at hjælpe dig.

Få en autoriseret elinstallatør til at montere dine hvidevarer

Når du har købt nye hvidevarer, så er det vigtigt, at de bliver monteret og installeret korrekt. Det kan f.eks. være at du skal have tilsluttet din nye vaskemaskine, tørretumbler eller trukket nye ledninger til din nye emhætte. 

Uanset hvad det er, så vil vi altid anbefale, at du lader en autoriseret elektriker og elinstallatør står for installering og montering af hvidevarer. På den måde er du sikret, at det bliver gjort korrekt og på lovlig vis. Når du vælger Lomborg Installationsforretning, er du sikret at alt bliver gjort efter bogen og med fokus på kvalitet.

Reparation af hvidevarer

Vi leverer totalløsninger til såvel private kunder som til erhvervskunder, og vi kan også tilbyde en hurtig og effektiv udrykning, såfremt du har brug for reparation af hvidevarerne. ​ 

Hårde hvidevarer er gennem tiden blevet elementære og nødvendige redskaber i ethvert hjem og enhver virksomhed eller institution, hvorfor det også tydeligt kan mærkes, hvis de går i stykker. ​Derfor rykker vi hurtigt ud og tilbyder vores ekspertise, når hvidevarerne står af.

Vi kommer selvfølgelig med vores professionelle vurdering af, hvorvidt det kan betale sig at reparere produktet, eller om det er en bedre løsning at købe et nyt produkt.

Kontakt os og få et godt tilbud på montering af dine hvidevarer

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive. Med vores mange års erfaring ser vi os selv som værende eksperter når det omhandler opgaver omhandlende reparation eller montering af hvidevarer. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står med en opgave, du mener vi kan hjælpe dig med at løse.

Du kan kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller mail info@lomborgel.dk. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​