Søger du professionel installation of el i led med dit nybyg?

Når det kommer til nybyg kan el-installationen ofte falde lidt i baggrunden. Det er en klassisk fejl der ofte sker, da ens fokus nok mere ligger på at vælge hvilken type mursten der skal bruges eller hvordan badeværelset, køkkenet eller stuen skal se ud. Så når man går med tanker og nybyg, er det ikke altid lige el-planen eller el installationen man vægter højest. Dette er en skam, da el-planen og el-installationen faktisk er nogle af de vigtigste elementer, når det kommer til nybyg. 

Kontakt os her

Der findes heller ikke noget bedre tidspunkt at planlægge ens el-plan end før man får påbegyndt sit nybyg projekt. Det er derfor en fordel af få styr på sin el-installation helt fra start. Ikke nok med at ens el-installation er grundlæggende for at man kan få lys og varme i sin bolig, så er det også vigtigt at den er sikker og robust. Det er derfor en god ide at få overvejet og besluttet dette tidligt i planlægningen af en nybyg.

Hos Lomborg Installationsforretning ApS står vi derfor klar til at hjælpe med de overvejelser, så vi sammen i sidste ende kan tage en kvalitets bevidst beslutning, som passer til dine behov og drømme. Vi tilbyder alt i el-installationer ved nybyg, og vi gør en dyd i at sørge for, at du får den helt rigtige løsning. 

Fremtidssikring af el-installationer i led med nybyg

El-installationen i ens nybyg har en stor indflydelse på fremtidssikringen af ens bolig. Når man indtænker fremtiden så vidt muligt i led med nybyg, sikrer man at man er klar på diverse nye elektriske løsninger. Det kan f.eks. være at man har erhvervet sig en elbil, og derfor har brug for en lade station hjemme på egen matrikel. Hvad fremtiden bringer af nye teknologiske tiltag, der kører på el, er svær at spå om. Det er derfor vigtigt at man sørger for at ens nybyg er klar til fremtiden.

Hos Lomborg Installationsforretning står vi derfor klar til at sørge for, at el-installationen i dit nybyg bliver udfører professionel og hermed fremtidssikret.

Få et uforpligtende tilbud på en fremtidssikret el-installation til dit nybyg

Du er altid velkommen til at kontakte hvis du har spørgsmål eller brug for mere information omkring el-installationer i nybyg.

Vi står klar til at hjælpe dig fra start med alt med i forhold til el-installationen i dit nybyg projekt.Vores dygtige medarbejdere er alle fagudlærte, der lægger stor vægt på at levere et ordentligt arbejde i højeste kvalitet. Det er din garanti for kvalitetssikret, lovligt og korrekt arbejde.

Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail info@lomborgel.dk​, hvis du har brug for professionel og kompetent el-service.​