Montering og installation af solceller i Lemvig, Holstebro og Struer

Skal du have bruge hjælp til montering og installation af solceller?

Så står vi hos Lomborg Installationsforretning klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med montering, installation og service af solcelleanlæg i alle størrelser. Vi har igennem årene hjulpet masser af kunder i Lemvig, Holstebro og Struer omegn, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Så hvis du søger en autoriseret installatør til at stå for montering og installation af dine solceller, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os her

Montering og installation af solceller for private og erhverv

Med over 100 års erfaring i faget, er vores virksomhed klædt godt på til at kunne varetage enhver opgave i led med installation af solceller. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Alle vores medarbejdere er faglærte og ikke mindst dygtige fagfolk.

Vi tilbyder at hjælpe både private og erhverv. Det betyder, at vi kan levere løsninger til både erhverv og private, som passer præcis til den enkelte kundes behov. Vores erfaring og kompetencer gør desuden, at vi kan yde kompetent rådgivning i forbindelse med monteringen. Hvor kan solfangerne placeres, og hvordan får du/I mest ud af dem? Det gavner både dig og miljøet.

Derudover tilbyder vi serviceaftaler til både private og virksomheder, så dit/jeres solcelleanlæg bliver efterset. På den måde sikrer vi, at det hele tiden fungerer optimalt.

Du kan læse mere om vores solceller service her.

Når vi f.eks. installere solceller på tage, ved vi, at der er visse regler inden for bygningsreglementet man bør overholde såsom:

  • at man bør undgå at overbelaste den eksisterende tagkonstruktion.
  • at der skal tages hensyn til yderligere last på taget i led med f.eks. sne og vind.

Fordele ved at benytte solceller

Når man vælger at bruge solceller til f.eks. at generere strøm så får man del i en masse fordele såsom:

  • Man sparer på sit elforbrug
  • Man udnytter den energi, der kommer på naturlig vis
  • Man er med til at mindske sin Co2 udledning
  • Man får en bæredygtig løsning

få et godt tilbud på en løsning med solceller

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive. Med vores mange års erfaring ser vi os selv som værende eksperter når det omhandler opgaver omhandlende el installationer og installation af solceller. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står med en opgave, du mener vi kan hjælpe dig med at løse.

Du kan kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller mail info@lomborgel.dk. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​