EL-TJEK – UNDGÅ FARE

Få et el-tjek hos Lomborg Installationsforretning ApS og vær sikker på, at dine installationer er korrekte og lovlige. Når du køber hus, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus.

En tilstandsrapport kan oplyse om mange forhold i din nye bolig, men når det drejer sig om el, er det ikke alt, der kan fremgå af en sådan rapport. Tilstandsrapporten belyser nemlig kun de visuelle fejl og mangler, hvorfor du ikke kan være sikker på, at el-installationerne er korrekte. ​ Derfor tilbyder vi et el-tjek, der er en grundig gennemgang af din boligs elektriske installationer. Med et el-tjek gennemgår vi boligen fra ende til anden sammen med dig og ser installationerne igennem. Du får derfor et overblik over kvaliteten og sikkerheden ved boligens stikkontakter, lampeudtag, el-tavle med mere.

GARANTI FOR HØJ KVALITET

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på optimering af installationerne, såfremt de ikke overholder de gældende lovkrav på området. ​ Vores mangeårige erfaring i branchen er din garanti for et el-tjek i højeste kvalitet. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at få tjekket dine installationer igennem. ​Du kan ringe til os på telefon 97 81 03 61 eller skrive til info@lomborgel.dk for at få et godt og uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver i Lemvig, Vemb, Struer og omegn.