EL-TJEK – for din sikkerhed

Når du vælger at få udført et el-tjek hos Lomborg Installationsforretning ApS er du garanteret sikkerhed for, at dine installationer er korrekte og ikke mindst lovlige. I led med huskøb er der mange ting man skal være opmærksom på. Dette gør sig gældende uanset om du køber et nyt eller et gammelt hus.

Et el-tjek kan oplyse om de forhold, som en tilstandsrapport højst sandsynligt ikke kan oplyse om, da visse forhold ikke nødvendigvis fremgår. En tilstandsrapport belyser nemlig kun de eventuelle visuelle fejl og mangler. Du kan derfor ikke være sikker på, at el installationerne er korrekte. Vi anbefaler derfor at du bestiller et tjekket uanset om du har bygget nyt, overtaget eller renoveret. ​

Hos Lomborg Installationsforretning ApS tilbyder vi et professionelt el-tjek. I led med tjekket bliver der lavet en grundig gennemgang af din boligs elektriske installationer. 

Hvad koster et el-tjek?

Når du bestiller el-tjek hos Lomborg Installationsforretning, kan du altid regne med konkurrencedygtige priser for et professionelt udført arbejde. Med et el-tjek gennemgår vi boligen fra ende til anden sammen med dig, og ser installationerne igennem. Du får derfor et overblik over kvaliteten og sikkerheden ved boligens stikkontakter, lampeudtag, eltavle med mere. Prisen afhænger alt i alt af, hvor slemt eller hvor godt de ser ud efter endt el-tjek. Vi sørger dog altid for, at du får en fordelagtig pris.

Uanset hvad prisen bliver, så er det værd at overveje, hvad det potentielt kan spare dig. Hvis det f.eks. opstår brand på grund af en ulovlig og usikker elinstallation, så kan det blive langt dyrere. Selv hvis du er forsikret, kan du ende med at miste uvurderlige ting med høj affektionsværdi, som aldrig kan erstattes. Så for at få den helt konkrete pris, er vi nødt til at udføre et el-tjek.

Få et godt tilbud på et el-tjek med garanti for høj kvalitet

Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på optimering af installationerne, såfremt de ikke overholder de gældende lovkrav på området. Vores mangeårige erfaring i branchen er din garanti for et el-tjek i højeste kvalitet. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at få tjekket dine installationer igennem. ​Du kan ringe til os på telefon 97 81 03 61 eller sende os en mail på info@lomborgel.dk for at få et godt og uforpligtende tilbud. Vi udfører opgaver i Lemvig, Vemb, Struer og omegn.