Service af solceller i Lemvig, Holstebro og Struer

Leder du efter en autoriseret elinstallatør til at lave service på dine solceller?

Hos Lomborg Installationsforretning tilbyder vi service af solceller til vores kunder i Lemvig, Holstebro og Struer omegn. Vores installationsforretning har over 100 års erfaring indenfor faget. Vi er derfor sikre på, at vi til enhver tid kan hjælpe dig i led med service af dine solceller.

Du kan kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller mail info@lomborgel.dk. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​

Solceller kan næsten passe sig selv

Solceller kræver egentlig ikke ret meget vedligeholdelse. De er meget holdbare, og bør derfor fint fungere effektivt uden den store vedligeholdelse. Dog vil vi altid anbefale at få lavet service af dem en gang imellem.

Når der skal laves service af dine solceller, er det vigtigt, at bliver udført af fagmænd, der ved hvad der skal gøres. På den måde er du sikret at finde ud af, om dine solceller fungerer optimalt. Dette kan sikre både en bedre udnyttelse af energi og en længere levetid på solcellerne.

Hvad sker der hvis der ikke blive lavet service?

Hvis der ikke bliver lavet service af dine solceller, så ved man faktisk ikke, om anlægget fungerer som det skal. Det kan eksempelvis være, at ens solceller ikke producerer den rette mængde energi. Det kan betyde, at du i stedet for på sigt sparer penge, i stedet ender med at miste penge. I nogle tilfælde kan et manglende eftersyn betyde, at anlægget kun producerer 50% af den forventede energi, hvilket ikke er optimalt.

Der kan blandt andet opstå problemer med anlæggets inverter, eller skinnesystemet, hvilket vil påvirke anlæggets ydeevne. Både filtre og/eller filtre i inverteren bør regelmæssigt renses for at sikre, at inverteren ikke beskadiges.

Kontakt os og få et godt tilbud på service af dine solceller

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive. Med vores mange års erfaring ser vi os selv som værende eksperter når det omhandler opgaver omhandlende el installationer og solceller. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står med en opgave, du mener vi kan hjælpe dig med at løse.

Du kan kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller mail info@lomborgel.dk. Vi kører til opgaver i hele området omkring Lemvig, Holstebro og Struer.​