INSTALLATIONER TIL LANDBRUGET

Igennem mange år har Lomborg Installationsforretning leveret løsninger inden for el-installationer til landbruget.

Vi varetager alt fra gyllehåndtering til ventilation i grisestalden og elektriske installationer i malkeområdet. Vi udfører alt fra almindelige installationer til reparation og renovering af større køleanlæg og montering af varmepumper. Elektriske installationer i landbruget kræver den rigtige knowhow og viden på området for at sikre et korrekt og sikkert arbejde. Vores medarbejdere er ekstrauddannet i faget og tager løbende kurser for at opdatere sig om den nyeste viden og teknologi. ​ Når du lader Lomborg Installationsforretning udføre dine installationer, er du derfor altid sikret et arbejde i højeste kvalitet, der holder i mange år frem.

FÅ DEN RIGTIGE VEJLEDNING

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

Vi anbefaler, at du tager os med på råd allerede fra starten i processen, så du kan få fuldt udbytte af vores store ekspertise. Med vores rådgivning og vejledning får du det bedste resultat, der matcher jeres ønsker og behov. ​ Du er velkommen til at kontakte Lomborg Installationsforretning på telefon 97 81 03 61 eller e-mail info@lomborgel.dk for yderligere information omkring vores arbejde i landbruget.​