LEVERING OG MONTERING AF HVIDEVARER

Skal du have nye hvidevarer? Så tag Lomborg Installationsforretning med på råd – Vi er din totalleverandør af hårde hvidevarer.

Hos Lomborg Installationsforretning har vi gennem mange år specialiseret os i hårde hvidevarer, og vi kan stå for hele pakken med rådgivning, levering, montering og efterfølgende service. ​ Vi er medlem af El Salg og kan derfor levere og montere alle hårde hvidevarer fra deres kartotek, hvad enten det drejer sig om et køleskab, en opvaskemaskine, en emhætte, en tørretumbler eller anden form for hårde hvidevarer.

Bestil hvidevarer

Kontakt os her

REPARATION AF HVIDEVARER

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

Vi leverer totalløsninger til såvel private kunder som til erhvervskunder, og vi kan også tilbyde en hurtig og effektiv udrykning, såfremt du har brug for reparation af hvidevarerne. ​ Hårde hvidevarer er gennem tiden blevet elementære og nødvendige redskaber i ethvert hjem og enhver virksomhed eller institution, hvorfor det også tydeligt kan mærkes, hvis de går i stykker. ​Derfor rykker vi hurtigt ud og tilbyder vores ekspertise, når hvidevarerne står af. Vi kommer selvfølgelig med vores professionelle vurdering af, hvorvidt det kan betale sig at reparere produktet, eller om det er ben bedre løsning at købe et nyt produkt. ​ Kontakt os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail info@lomborgel.dk for yderligere information.​