Solceller

Lomborg Installationsforretning har mange års erfaring med opsætning, installation og service af solcelleanlæg i alle størrelser.

Det betyder, at vi kan levere løsninger til både erhverv og private, som passer præcis til den enkelte kundes behov. Vores erfaring og kompetencer gør desuden, at vi kan yde kompetent rådgivning i forbindelse med monteringen. Hvor kan solfangerne placeres, og hvordan får du/I mest ud af dem? Det gavner både dig og miljøet.

Derudover tilbyder vi serviceaftaler til både private og virksomheder, så dit/jeres solcelleanlæg bliver efterset. På den måde sikrer vi, at det hele tiden fungerer optimalt. ​ Kontakt Lomborg Installationsforretning ApS for et godt tilbud.​ Du kan også kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail info@lomborgel.dk.

Moderne installationer

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.
Med mere end 100 års erfaring i faget er vores virksomhed klædt på til enhver opgave i faget. Vores dygtige medarbejdere er alle fagudlærte, der lægger stor vægt på at levere et ordentligt arbejde i højeste kvaltiet. Det er din garanti for et kvalitetssikret, lovligt og korrekt arbejde.

Vi udfører reparation og el-service på elektriske installationer i områderne omkring Lemvig, Vemb og Struer, og vi rykker ud samme dag, således du ikke skal lide store gener på grund af, at installationerne ikke virker. ​ Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail lomborgel@gmail.com​, hvis du har brug for professionel og kompetent el-service.​

Autoriseret installatør

Vi er din lokale elektriker og el-installatør i områderne omkring Lemvig, Struer og Vemb, og vi udfører alle typer opgaver inden for vores felt. Så skal der bygges om eller bygges til, eller er der problemer med de elektriske installationer, står vores el-installatør og elektriker til rådighed, så arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.


Jesper Nielsen

Autoriseret el-installatør

Få en el-installatør
til at tjekke dine installationer

Når du køber ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til de elektriske installationer. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. Kontakt os, så gennemgår vores elektriker dit hus og tjekker, hvordan installationerne ser ud. Kontakt din lokale el-installatør på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk og hør mere.

Kontakt os her