El-service og reparation af diverse tekniske anlæg

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

​Er hjemmets relæ slået fra, eller trænger det til en udskiftning? Skal virksomhedens intelligente styringer have deres årlige tjek? Er opvaskemaskinen i kantinen stået af midt i frokostpausen? Virker lyscensoren i garagen pludselig ikke? ​ Hos Lomborg Installationsforretning ApS udfører vi alle former for reparationer, vedligeholdelse og el-service af dine el-installationer og tekniske anlæg.

Moderne installationer

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.
Med mere end 100 års erfaring i faget er vores virksomhed klædt på til enhver opgave i faget. Vores dygtige medarbejdere er alle fagudlærte, der lægger stor vægt på at levere et ordentligt arbejde i højeste kvaltiet. Det er din garanti for et kvalitetssikret, lovligt og korrekt arbejde.

Vi udfører reparation og el-service på elektriske installationer i områderne omkring Lemvig, Vemb og Struer, og vi rykker ud samme dag, således du ikke skal lide store gener på grund af, at installationerne ikke virker. ​ Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail lomborgel@gmail.com​, hvis du har brug for professionel og kompetent el-service.​

Autoriseret installatør

Vi er din lokale elektriker og el-installatør i områderne omkring Lemvig, Struer og Vemb, og vi udfører alle typer opgaver inden for vores felt. Så skal der bygges om eller bygges til, eller er der problemer med de elektriske installationer, står vores el-installatør og elektriker til rådighed, så arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.


Jesper Nielsen

Autoriseret el-installatør

Få en el-installatør
til at tjekke dine installationer

Når du køber ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til de elektriske installationer. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. Kontakt os, så gennemgår vores elektriker dit hus og tjekker, hvordan installationerne ser ud. Kontakt din lokale el-installatør på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk og hør mere.

Kontakt os her