Lomborg Installationsforretning

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.
Lomborg Installationsforretning er en familievirksomhed, der i dag ledes af fjerde generation, og som stolt kan fejre 100 års jubilæum i 2015. ​ Virksomheden drives i dag af autoriseret el-installatør Jesper Nielsen og Thomas Rosengaard, der stadig har Peben Nielsen med som aktiv elektriker, installatør og højre hånd. Sammen værner de om virksomhedens gamle værdier som kundetilfredshed, god service og et ordentligt kvalitetsarbejde. ​ Hos Lomborg Installationsforretning leverer vi den rigtige vare. Her er der ingen løsninger, der bliver lavet halvt, og vi udfører alt inden for feltet – stort som småt.

Moderne installationer

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.

Vi sørger for at udvikle vores faglige kompetencer, således vi kan følge med den konstante udvikling inden for branchen. På den måde er vi altid opdateret med den seneste viden, og vi kan tilbyde et professionelt arbejde i højeste kvalitet. ​ Vi leverer brugervenlige, effektive og driftssikre løsninger og udfører alt fra mindre el-installationer i hjemmet til det mere avancerede adgangskontrol og sikringsanlæg i erhvervslivet samt intelligente styringer i landbruget. ​ Vi kører til opgaver i området omkring Lemvig, Holstebro og Struer. ​ Kontakt os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail info@lomborgel.dk for mere information omkring vores virksomhed.​​

Autoriseret installatør

Vi er din lokale elektriker og el-installatør i områderne omkring Lemvig, Struer og Vemb, og vi udfører alle typer opgaver inden for vores felt. Så skal der bygges om eller bygges til, eller er der problemer med de elektriske installationer, står vores el-installatør og elektriker til rådighed, så arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.


Jesper Nielsen

Autoriseret el-installatør

Få en el-installatør
til at tjekke dine installationer

Når du køber ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til de elektriske installationer. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. Kontakt os, så gennemgår vores elektriker dit hus og tjekker, hvordan installationerne ser ud. Kontakt din lokale el-installatør på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk og hør mere.

Kontakt os her