​Installationer til landbruget

Igennem mange år har Lomborg Installationsforretning leveret løsninger inden for el-installationer til landbruget.

Vi varetager alt fra gyllehåndtering til ventilation i grisestalden og elektriske installationer i malkeområdet. Vi udfører alt fra almindelige installationer til reparation og renovering af større køleanlæg og montering af varmepumper. Elektriske installationer i landbruget kræver den rigtige knowhow og viden på området for at sikre et korrekt og sikkert arbejde. Vores medarbejdere er ekstrauddannet i faget og tager løbende kurser for at opdatere sig om den nyeste viden og teknologi. ​ Når du lader Lomborg Installationsforretning udføre dine installationer, er du derfor altid sikret et arbejde i højeste kvalitet, der holder i mange år frem.

Få den rigtige vejledning

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.
Vi anbefaler, at du tager os med på råd allerede fra starten i processen, så du kan få fuldt udbytte af vores store ekspertise. Med vores rådgivning og vejledning får du det bedste resultat, der matcher jeres ønsker og behov. ​ Du er velkommen til at kontakte Lomborg Installationsforretning på telefon 97 81 03 61 eller e-mail lomborgel@gmail.com for yderligere information omkring vores arbejde i landbruget.​

Autoriseret installatør

Vi er din lokale elektriker og el-installatør i områderne omkring Lemvig, Struer og Vemb, og vi udfører alle typer opgaver inden for vores felt. Så skal der bygges om eller bygges til, eller er der problemer med de elektriske installationer, står vores el-installatør og elektriker til rådighed, så arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.


Jesper Nielsen

Autoriseret el-installatør

Få en el-installatør
til at tjekke dine installationer

Når du køber ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til de elektriske installationer. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. Kontakt os, så gennemgår vores elektriker dit hus og tjekker, hvordan installationerne ser ud. Kontakt din lokale el-installatør på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk og hør mere.

Kontakt os her