Levering og montering af hvidevarer

Skal du have nye hvidevarer? Så tag Lomborg Installationsforretning med på råd – Vi er din totalleverandør af hårde hvidevarer.

Hos Lomborg Installationsforretning har vi gennem mange år specialiseret os i hårde hvidevarer, og vi kan stå for hele pakken med rådgivning, levering, montering og efterfølgende service. ​ Vi er medlem af El Salg og kan derfor levere og montere alle hårde hvidevarer fra deres kartotek, hvad enten det drejer sig om et køleskab, en opvaskemaskine, en emhætte, en tørretumbler eller anden form for hårde hvidevarer.

Reparation af hvidevarer

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.
Vi leverer totalløsninger til såvel private kunder som til erhvervskunder, og vi kan også tilbyde en hurtig og effektiv udrykning, såfremt du har brug for reparation af hvidevarerne. ​ Hårde hvidevarer er gennem tiden blevet elementære og nødvendige redskaber i ethvert hjem og enhver virksomhed eller institution, hvorfor det også tydeligt kan mærkes, hvis de går i stykker. ​ Derfor rykker vi hurtigt ud og tilbyder vores ekspertise, når hvidevarerne står af. Vi kommer selvfølgelig med vores professionelle vurdering af, hvorvidt det kan betale sig at reparere produktet, eller om det er ben bedre løsning at købe et nyt produkt. ​ Kontakt os på telefon 97 81 03 61 eller e-mail lomborgel@gmail.com for yderligere information.​

Autoriseret installatør

Vi er din lokale elektriker og el-installatør i områderne omkring Lemvig, Struer og Vemb, og vi udfører alle typer opgaver inden for vores felt. Så skal der bygges om eller bygges til, eller er der problemer med de elektriske installationer, står vores el-installatør og elektriker til rådighed, så arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.


Jesper Nielsen

Autoriseret el-installatør

Få en el-installatør
til at tjekke dine installationer

Når du køber ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til de elektriske installationer. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. Kontakt os, så gennemgår vores elektriker dit hus og tjekker, hvordan installationerne ser ud. Kontakt din lokale el-installatør på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk og hør mere.

Kontakt os her