El-installationer til privat og erhverv

Hos Lomborg Installationsforretning udfører vi alle former for el-installationer til private kunder såvel som virksomheder, boligforeninger og kommunale institutioner.

Vores medarbejdere er alle faglærte og dygtige elektrikere, og vores el-installationer udføres altid af en autoriseret el-installatør. Du er derfor garanteret et el-arbejde i højeste kvalitet, hvor du er sikker på, at alt bliver udført efter alle gældende lovkrav på området og med tanke på energibesparing.

​Vi leverer selvfølgelig også afsluttende dokumentation af tegninger og kvalitetssikring af installationerne, såfremt dette er et krav.

Moderne installationer

Lomborg Installationsforretning er din lokale totalleverandør inden for elektriske installationer og fremtidssikrede løsninger til såvel privat og erhverv.
  • ​Alle elektriske installationer i forb. med renovering og nybyggeri
  • Reparation og udskiftning af el-tavler
  • Intelligente styringer
  • Adgangskontrol
  • Sikringsanlæg
  • Levering og tilslutning af hårde hvidevarer
  • Opsætning og udskiftning af stikkontakter

Autoriseret installatør

Vi er din lokale elektriker og el-installatør i områderne omkring Lemvig, Struer og Vemb, og vi udfører alle typer opgaver inden for vores felt. Så skal der bygges om eller bygges til, eller er der problemer med de elektriske installationer, står vores el-installatør og elektriker til rådighed, så arbejdet bliver udført autoriseret og sikkert.


Jesper Nielsen

Autoriseret el-installatør

Få en el-installatør
til at tjekke dine installationer

Når du køber ny bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på i forhold til de elektriske installationer. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. Kontakt os, så gennemgår vores elektriker dit hus og tjekker, hvordan installationerne ser ud. Kontakt din lokale el-installatør på telefon 97 81 03 61 eller på mail info@lomborgel.dk og hør mere.

Kontakt os her